Bränd ROCKINGER pakub äärmiselt mitmekülgset, kvaliteetset ja usaldusväärset tooteportfelli ning seda nimetatakse lõpptarbijate poolt regulaarselt parimaks kaubamärgiks puksiirhaakeseadmete sektoris. Lisaks teedel kasutamiseks mõeldud toodetele arvestab ROCKINGER oma tootmisportfelli hulka ka põllumajanduse ja metsanduse pukseerimiskonksud. ROCKINGER on JOST Worldi osa olnud aastast 2001.

Pukseerimiskonksud ühendavad haagist ja veoautot veotiisli abil. Osad paigaldatakse tavaliselt risttalale, mida tuntakse ka põikisuunaga. Suuremahuliste sõidukite korral paigaldatakse veokonks veoauto telje lähedale madalale. Selles rakenduses kasutatakse veotiisli kinnitust (külgplaate ja riputuselemente). Seda tüüpi paigaldamine nõuab seadusega kaugkuvarit ja kaugjuhtimispulti. Need komponendid kuuluvad ka ROCKINGER tooteportfelli.

1973. aastal laiendas ROCKINGER oma tootevalikut, lisades oma tootmisprogrammi põllumajanduse ja metsanduse pukseerimiskonksud. Võrreldes maanteeliikluse haakeseadistega, pole neil traktoritel standardset liidest. Vastava käigukasti tagumise osa jaoks tuleb konstrueerida veotiisli kronstein, mille külge seejärel veokonks kinnitatakse. Põllumajandus- ja metsandussektor erineb maanteeliiklusest ka selle poolest, et mitteautomaatseid haakekonksusid (koos tihvtidega) saab kasutada juhul, kui haakeala on juhiistmelt nähtav. 2004. aastal võttis JOST üle kauaaegse ettevõtte Regensburger Zuggabel. Varem Grau nime kandnud ettevõte on ligi 80 aastat arendanud ja tootnud veotiisleid.

Neid tooteid müüakse täna kaubamärgi ROCKINGER all.