Ükskõik, kuhu teie reis teid viib, annavad VARTA akud kogu jõu, et teid sinna viia. Ükskõik, kas sõidate oma esimese autoga, omate start-stop funktsiooniga sõidukit või sõidate kõrge varustusega sõidukiga, millel on suured energiavajadused, pakuvad VARTA akud vajalikku võimsust.

Täna leiate VARTA tooteid miljonites autodes, mootorpaatides, mootorratastes ja ratastel. VARTA insenerid panevad igasse akusse asjatundlikkuse ja täpsuse. VARTA akud tagavad pikema eluea, vähem korrosiooni ja madalamad omamiskulud, omadused, mida leiate kõigist toodetest alates täiustatud auto start-stop tootevalikust kuni meie professionaalsete mootorpaatide toodeteni. Kui valite VARTA, otsite usaldusväärset täppistehnoloogiat, mis tagab oma klassis parima kvaliteedikvaliteedi.

Innovatsioon eesmärk – VARTA akud on kütusesäästlike uuenduste, nagu start-stop mootorid, liikumapanev jõud. Kuni 20 protsenti vähem heitgaase toodetud seadmed taaskäivitavad teie auto mootori uuesti ja uuesti usaldusväärselt ning vähendavad tõhusalt teie kütusekulu.

Suurepärane kogemus – viige oma sõiduk VARTA-ga koostööd tegevasse töökotta, et saada suurepärast asendusteenust.

Võimas ajalugu – kaubamärgi VARTA ajalugu ulatub üle 125 aasta. VARTA akud on suurte autotootjate poolt tehases paigaldatud ja autojuhid usaldavad neid kogu maailmas.

On tõsi, et kaheksal kümnest vastvalmistatud sõidukist, millel on AGM-ga varustatud start-stop-tehnoloogia, on VARTA akud. Selle põhjuseks on asjaolu, et VARTA akud tagavad parima kvaliteedi. OE-logo tähistab “originaalvaruosa”. See tähendab, et peaaegu kõik VARTA akud osad pärinevad samast tootmisliinist kui originaalvarustus.

VARTA on juurutanud enam kui 100 protsessi, toote parameetreid ja muutujaid, mida kontrollitakse ja jälgitakse erinevate akude tootmise ajal. See on teinud neist autotööstuses akude tarnija nr 1.